Posted on

favoriete componisten van de klassieke muziek

favoriete componisten van de klassieke muziek

Hier is een directe niet tot het punt dat de componist is van het individu gedachten geschreven in de wereld. Ander ding is dat als je hebt de film gezien, het is moeilijk om de abstracte, altijd zal leiden tot een aantal vereniging. Door de manier waarop Hans Zimmer zonder twijfel een genie. Zelfs als ze zeggen dat ze niet kunnen lezen van muziek.

Denk je dat een film doet iconische een liedje maken, of ze zelf stoppen zou hun plaats?

Denk je dat een film doet iconische een liedje maken, of ze zelf stoppen zou hun plaats?Hij schrijft de muziek voor het idee van en achter een brigade, die voor deze te ontwikkelen. Er zal een kant en klaar soundtrack, en natuurlijk, zijn naam zal worden opgenomen. Dit is de film composer is ook een ding, dat is duidelijk en dat maakt de klassieke muziek. Er zijn geen heel ingewikkeld ding, als een beetje verdrietig muziek, dan zijn wij dat, als er een beetje boos, een beetje gelukkig, dan is het de kijkers krijgen de punt, want deze zijn voor iedereen te begrijpen. En ik heb geen moderne apparaten, maar de soundtrack was altijd de romantiek gebouwd als de emoties tot uitdrukking.

Er zijn films die zijn onvoorstelbaar voor hen het componeren van muziek zonder, bijvoorbeeld, de Star Wars-muziek, of de rocky van weten Oog van de Tijger,  Wees altijd elkaar helpen de twee. Hier apart zou ik zeggen dat er een moment komt een ” pop “van de film maakt je beroemd, als u noemde de “survivor” uit het Oog van de Tijger, de Rocky III. Maar dit is een op zichzelf bestaan song. De enige plaats. Het andere geval, wanneer een specifieke film is gemaakt in het nummer, bijvoorbeeld dat John Williams de Star wars van de muziek schreef. Ik zeg dat de twee samen-effect dat u misschien niet afzonderlijk. Heen en weer het werkt, als de film die ik zie, dan pak je de muziek, als de muziek die ik hoor, ik zal stoppen door de film, en de twee samen werkt echt, en dit zal de evergreen klassiekers.

Wat componisten zou je het aanraden aan iemand die net kennismaken met klassieke muziek ?

Wat componisten zou je het aanraden aan iemand die net kennismaken met klassieke muziek ?Zeker, er zijn erfgoed voertuigen, alapzene, componisten, die de moeite waard zijn om te weten. Zoals Bach, Mozart, Beethoven. Het zijn waarschijnlijk de minst controversiële, is zeer uniform over de muziek wereld dat ze de geschiedenis van de muziek meerderheid van de individuen. In de latere tijdperken meer is een groot componist te subjectieve normen onderworpen is aan iemand, iemand die niet. Chopin ook de gewone mensen, de liefde, de grote race. Hij is een goede overgang naar de volkstaal en de klassieke talen. Het stuk is niet makkelijk te zeggen. Als u het spelen van de piano, daarna piano stukken die ik adviseren; Mozart: turkse maart, Beethoven: Für Elise, Bach: Uitvinding. En als u een ernstige, symfonische stukken, Beethoven szimfóniái, of Chopin de walsen, de volgende mazurka, vivaldi van de Vier seizoenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *