Posted on

Grote componisten: Beethoven trail

Grote componisten: Beethoven trail

“10 punten uit 10. De beste film componist die ik ooit heb gezien” – De Sun Herald. De Beethoven trail uitgebreide en spannende rekeningen van de grote componist ‘ s leven en werk. In de film 65 stukje muziek klinkt in zijn geheel of in detail de ‘ s werelds beste muzikanten van tolk leveren. De prachtig gefotografeerd “concert-documentaire bij de wereldleiders, musici en experts een nieuw perspectief Beethoven – als mens en als kunstenaar, gelijk.

de beroemdste componisten van de klassieke muziek

de beroemdste componisten van de klassieke muziekDe artiesten die optreden en geïnterviewde deskundigen lijst luxe: Gianandrea Noseda, Sir Roger Norrington, Riccardo Chailly, Claudio abaddon hoofdhuid, Fabio Luisi, Frans Brügge, Ronald Brautigan, Hélène Grimaud, Vadim Repin, Janine Jansen, Paul Lewis, Lars Vogt en Emanuel Ax. De verteller, Juliet Stevenson en de Royal Shakespeare Company, de jonge leden, David Dawson speelt dorp.

“Waar de expertise die is toegewijd aan het…eerste klasse” – New York Times, De film is verre van alleen maar de oppervlakte van het onderzoek: een gebroken, slecht gehumeurd genie verbrand stempel van nauwelijks zichtbaar, echte Ludwig van Beethoven en zorg. De Beethoven parcours trotseren de romantische mythe: de doofheid geslagen, maar het is moeilijk met het lot van de heldhaftige gezicht van de figuur die de “eeuwige liefde” voor u op zoek en alle ongehuwd. Het resultaat? Een maakt een geheel andere, veel meer interessant lot. De Beethoven op het spoor van een stuk muziek in voertuigen door middel van het verstrekken van een volledig beeld van de componist professionele en privé-leven. Het “concert-documentaire” werkwijze gevolgd door Phil Grabsky de chronologische volgorde werken worden toegewezen aan de gebeurtenissen in het leven en de correspondentie van links naar ons gegevens.

“Heel het menselijk leven verhaal… elk moment is zo heerlijk uit, net als de Mozart noy in de film” – Chicago Tribune, Phil Grabsky kris-kras door Europa en Noord-Amerika aan muziek, geschiedenis en muziek met interviews, repetities en optredens tussen rusttijden. Indrukwekkend, dat 65 prestaties weten objectief eindelijk was hij in staat de wereld te veroveren élvonálához die behoren tot de artiesten expressieve kracht.

Details zal spelen ze Claudio abaddon hoofdhuid, veelgeprezen Fidelio-interpretatie van. Extra muzikale werken en details te zien in het Frans Brügge het Orkest van de 18e Eeuw, Sir Roger Norrington, geleid door de Camerata Salzburg, de Riccardo Chailly leidde Leipzig Gewandhaus, Fabio Luisi led Vienna Symphony uitgevoerd. Vadim Repin en Janine Jansen viool kunstenaars, Leif Ove Andsnes, Ronald Brautigan, Jonathan Grote, Emanuel Ax, Lars Vogt piano kunstenaar en Alban Gerhardt, cellist-voor het verkennen van een persoonlijke aanpak,op maat creed hun een fan van hen. Het Endellion String Quartet, dankzij een complete Beethoven kwartetten heeft weten te vangen.

“De film focust op Beethoven’ s muziek. Grabsky stellaire rooster maakt het publiek lelkessé en ontvankelijk te zijn voor de titel karakter voor, en zo lief, leven-achtige interpretatie en krijgt het aan de kijkers.” – Boston Phoenix

De klassieke russische componist schilder

De klassieke russische componist schilderIlja Repin, in 1863, op 19-jarige leeftijd reisde hij naar st. – petersburg. Eerst een tekening van de school, en werd toegelaten tot de kunstacademie. Een belangrijke rol was de 19. – eeuwse russische schilderkunst vernieuwing, de starre normen zijn omgezet in afbeeldingen van het type, ongeacht hun kenmerken, de precieze en expressieve psychologische representatie. En laatst maar niet in het minst dankzij hem is het tijdperk van de grote kunstenaars portretten.

Geschilderd Mendelejev, een aantal van de acteurs, de Vijf leden van Poesjkin, een keer gereciteerd, maar maakte illustraties voor Onegin. Bij verschillende gelegenheden, geschilderd Lev Tolstoj, Anton Grigorevich Rubinstein en Pavel Tretjakov. De Vijf leden van staand of zittend model, maar de politici en de tsaar bleef die hij veroverde. Een van Franz Liszt-portret gemaakt, waarin het Tsjaikovski Conservatorium in moskou kan worden gezien. Repin uitzonderlijke bekwaamheid: in al deze foto ‘ s, de kleuren, de omgeving, de positie van de dichtheid van het onderwerp van de persoonlijkheid.

Inclusief geschilderd Glinka ‘ s portret. De componist is bewaard gebleven een anekdote, volgens Beethoven VII. symphony ‘ s productie van thuis te komen, dat hij was zo ontroerd dat zelfs hij thuis niet kon stoppen met huilen. Zijn vrouw vroeg hem wat er gebeurde, Glinka sniffling en antwoordde: “Beethoven”. “Je beledigd?” – hij vroeg zijn vrouw.

Nyikolaj Andrejevics Rimszkij-Korszakovnak „különös érzéke volt, álom, képzelet, romantika és realitás összeolvasztására, arra, hogy a falusi mesemondók hol vicces, hol borzongató történeteit az emberi lélek hiteles rajzával ne csak illusztrálja, de a hihetetlent hitelesítse”. Repin az ő portréját is elkészítette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *